“Împreună pentru România”: campanie pentru strângere de ajutoare destinate sinistraţilor din Galaţi


La jumătatea lunii septembrie, Fundaţia RoSmile împreună cu Ziarul Crainicul au inițiat o campanie pentru strângerea de ajutoare destinate victimelor inundaţiilor din judeţul  Galaţi. Au fost înfiinţate puncte de colectare a ajutoarelor în mai multe locaţii din Bucureşti. Donațiile constând în alimente și îmbrăcăminte au ajuns la sinistrați cu sprijinul clubului de fotbal Oțelul Galați.

“Împreună pentru România”: campanie pentru strângere de ajutoare destinate sinistraţilor din Galaţi

Dezastrul care a avut loc în judeţul Galaţi, în urma căruia 18 localităţi au fost măturate de viitură nu poate rămâne fără un răspuns din partea românilor.

Fundaţia RoSmile în colaborare cu Ziarul Crainicul, F.C Oţelul din GalaţiCity Business Center, International Business Center Modern, SSUB şi Universitatea din Bucureşti se implică în procesul de a-i ajuta pe cei afectaţi de calamitate, prin iniţiarea campaniei “Împreună pentru România”. 

Astfel, în mai multe puncte din Bucureşti au fost sau urmează a fi plasate cutii pentru donaţii. Persoanele care vor dori să-şi ajute semenii vor putea dona îmbrăcăminte, încălţăminte, apă potabilă, alimente neperisabile, produse de igienă, pături şi orice alte obiecte pe care le consideră utile gospodăriilor afectate de inundaţii.

Punctele de colectare a ajutoarelor se vor afla în clădirea City Business Center, la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, precum şi la Facultatea de Litere, şi în corpul clădirii International  Business Center Modern.

Inundaţiile au afectat 700 de locuinţe, în unele apa atingând un metru înălţime, precum şi peste 500 de curţi şi grădini.

Potrivit raportărilor Prefecturii Galaţi, cele mai grave pagube s-au înregistrat în comuna Cudalbi, unde 500 de case şi tot atâtea curţi şi grădini au fost inundate, iar 200 de persoane au fost evacuate din casele afectate de viituri.

În urma inundaţiilor din judeţul Galaţi, nouă persoane şi-au pierdut viaţa.

DETALII la telefon 031.313.04.28 şi 0726.536.328

Leave a Reply