Voluntariat


Organizaţia noastră depinde foarte mult de voluntari în munca pentru desfăşurarea proiectelor ei şi niciodată nu le putem mulţumi îndeajuns că se alătură acestei viziuni.

Există o mulţime de moduri prin care vă puteţi implica în munca de voluntariat. Poţi fii voluntar la evenimentele organizate de fundaţie, într-unul dintre departamentele noastre, sau ne poţi ajuta să elaborăm proiecte noi! Sprijinul voluntarilor noştri este temelia reuşitelor noastre.

De ce să fii voluntar?

Sunt multe motive pentru care oamenii ni se alătură ca voluntari în diverse proiecte. Pentru unii este o oportunitate de a cunoaşte oameni noi, pe când alţii se înrolează pentru a câştiga experienţă. Ceea ce îi uneşte, însă, pe aceşti oameni sunt scopul şi principiile lor comune, acela de a oferi cât mai multe zâmbete prin munca pe care o desfăşoară.

ev

La ce ajută voluntariatul

  • Înveţi sau îţi dezvolţi abilităţile
  • Câştigi o valoroasă experienţă de muncă
  • Îţi creezi o reţea de prieteni şi ai parte de socializare cu diverse persoane
  • Îţi dezvolţi încrederea în tine.

Munca de voluntariat pe care o desfăşori ne ajută să…

  • Strângem fonduri pentru dezvoltarea de proiecte noi pentru comunităţi defavorizate, persoane cu dizabilităţi sau discriminate, copii care trebuie să zâmbească
  • Promovăm Fundaţia RoSmile, misiunea sa şi să răspândim viziunea noastră
  • Creștem flexibilitatea noastră pentru a demara proiecte cât mai diverse.

Cum procedezi?

Scrie-ne un mesaj la adresa voluntar@rosmile.ro unde să ne ataşezi CV-ul tău şi un răspuns la întrebarea De ce vrei să fii voluntar?

Vei primi un mesaj cu o scurtă descriere a oportunităţilor de voluntariat şi propunerea pentru o întâlnire în cadrul căreia afli toate detaliile privind activitatea pe care o vei desfăşura ca voluntar în cadrul fundaţiei.