Zurli și Fundația RoSmile l-au adus pe Moș Crăciun copiilor de la Centrul Comunitar ”Sfântul Vasile”


Campania celor de la Zurli demarată la începutul lunii noiembrie, denumită ”Vreau să îl ajut pe Moș Crăciun!”, a luat sfârșit pe 19 decembrie, odată cu darurile primite de către copiii de la Centrul Comunitar ”Sfântul Vasile” din București.
Zurli și Fundația RoSmile l-au adus pe Moș Crăciun copiilor de la Centrul Comunitar ”Sfântul Vasile”

În spaţiul pus la dispoziţie de cei de la Zorky Planet în Afi Palace si cei de la Magic City îm Băneasa Shopping Center, au fost strânse cadouri pentru copii. Acestea au fost împachetate cu grijă și dăruite celor 90 de copilaşi, găzduiţi de Centrul Comunitar Sfântul Vasile.

Moşul le-a mulţumit tuturor ajutoarelor sale, iar la depunerea cadoului, fiecare a primit o scrisoare  personalizată din partea lui Moş Crăciun. Pe 19 decembrie, cu ajutorul partenerilor de la Fundaţia RoSmile, darurile au fost încărcate și aduse copilașilor.

Micuții i-au primit cu un program special pregătit de poezii şi colinde. Gaşca Zurli, ajutată de spiriduşii Moşului, i-a provocat pe micuţi la jocuri distractive. La final, Moş Crăciun şi-a făcut în sfârşit apariţia şi le-o oferit tuturor darurile visate.

Dacă doriți să surprindeți bucuria primirii cadourilor, puteți urmări pagina oficială a celor de la Zurli.

Leave a Reply